Photo Manager software – MediaShow 2017

Sommige foto manager software kan intimiderend zijn. Veel professionele programma’s worden volgestopt met gereedschappen en opties die je nooit mag gebruiken. MediaShow 6 heeft een ruime-interface met grote eenvoudige tekstvelden. Casual gebruikers en nieuwkomers in de digitale fotografie zal het meeste uit deze eenvoudige software om foto’s te beheren krijgen. MediaShow heeft een kalender om u te helpen uw fotocollectie chronologisch te visualiseren. Als je foto’s hebt timestamps, zullen ze automatisch op de juiste data vallen, maar u kunt ook handmatig uw foto’s te plaatsen op de kalender. Dit is vooral handig voor verjaardagen, bruiloften en opname vakanties. U kunt de meeste acties in MediaShow met eenvoudige drag-and-drop acties uit te voeren.

Overzicht

U kunt ervoor kiezen om je vrienden te taggen met de hand of hebben MediaShow vondst gezichten voor u. De automatische functie zoekt gezichten in uw collectie en laat de tagging aan jou. Afhankelijk van hoe vele gezichten die je in je collectie, kan dit enige tijd in beslag nemen. Zodra u een gezicht te taggen, MediaShow onthoudt en herkent de persoon. Deze functie is niet altijd op punt en kan gemakkelijk mensen, vooral onscherpe gezichten, of met indirecte hoeken verwarren. Maar het zal geven doorgaans de naam van de juiste persoon naast de afbeelding. Het enige wat je hoeft te doen is klik erop om te taggen.

Deze software is eenvoudig, maar heeft een aantal interessante functies, zoals 3D-compatibiliteit. MediaShow moest standaard functies te offeren om ruimte te maken voor het. Er zijn geen markeren, kleur-codering of star rating functies. De beelden zijn sorteerbaar, maar er is geen manier om te wijzen tussen hen in het album. MediaShow ontbreekt ook RAW-bestand compatibiliteit en non-destructieve bewerking. Maar als je mobiel of point-and-shoot camera’s gebruiken, moet dit geen probleem zijn.

U kunt uw 2D foto’s en video’s converteren naar eye-popping 3D. Afbeeldingen op hun best uitzien met een 3D-compatibele camera, maar deze tool werkt met regelmatige JPG of PNG. Je zult niet in staat om foto’s of video te bewerken in 3D, dus het is best om MediaShow’s editor te gebruiken voordat het wordt omgezet. De video-editing is verre van professionele kwaliteit, maar het lawaai en Shake Reduction de kwaliteit van uw video te verbeteren. Deze software heeft de standaard filters zoals sepia om de stemming. Te pronken met je 3D-creaties, kunt u video’s en afbeeldingen branden op DVD en Blu-ray discs.

Er zijn ook andere mogelijkheden om uw media te delen. MediaShow exporteert beelden naar standaard kanalen zoals e-mail, Facebook en Flickr, maar creëert ook bestanden compatibel met de PSP, iPod en YouTube. MediaShow creëert ook brandbare Blu-ray en AVCHD-bestanden. U kunt foto’s van en naar Facebook en DropBox synchroniseren zodat nieuwe foto’s verschijnen in MediaShow voor het bewerken en catalogiseren. Als het gaat om het delen van foto’s, slideshows zijn een hoofdbestanddeel van foto management software.

MediaShow 6 houdt foto management, organisatie en bewerken van zoet en eenvoudig, terwijl het toch veel coole functies om uw foto’s te verbeteren. MediaShow is voor beginners, maar heeft uitstekende eigenschappen, zoals de 3D-converter, video-editing en geavanceerde gezicht tagging.