push grasmaaier – American 2017

De Amerikaanse grasmaaier Push grasmaaier is een klein, makkelijk te gebruiken machine die het beste werkt voor kleine, goed onderhouden gazons – denk appartementen of kleine parkeerplaats strips. Het is gemakkelijk op te slaan in een garage, hangt goed op een pin-board, en wanneer onroerend goed onderhouden, zal de messen scherp blijven voor meerdere jaren.

Overzicht

Net als alle push grasmaaiers in onze review, deze monteren, die relatief gemakkelijk te doen. In het vak je vijf onderdelen vinden, en met uitzondering van de maaier, de onderdelen omvatten het stuur en de as die aansluit op de maaier. Je hoeft alleen maar drie bouten te bevestigen: één voor het stuur en de andere twee voor de as. Je moet ook een aantal e-ringen hechten aan het stuur en de as aangesloten op de maaier te houden. In onze assemblage-test, volgens de instructies van de handleiding, het kostte ons 18 minuten om de maaier op te bouwen.

American Lawn Mower Company beweert dat u geen gereedschap nodig om dit product te assembleren; Wij vonden echter dat wij de bouten stevig vast genoeg kon een veilige verbinding tussen de componenten, die vereist behulp van een paar punttang aan een uiteinde van de bout op zijn plaats bij het vastdraaien van de andere kant. We hebben ook behoefte aan de tang om de e-ringen correct bevestigen. Dus, terwijl het is gemakkelijk genoeg, tenzij je vingers zo sterk als vice-grips hebt, krijg je een extra hulpmiddel nodig hebben.

Op 18 pond is dit een van de lichtste reel maaiers op onze side-by-side vergelijking grafiek, waardoor het zeer eenvoudig om te duwen. We testten deze maaier op zowel een onverzorgd en goed onderhouden gazon. Het verschil tussen de twee is dag en nacht. Op onverzorgd gras vonden we dat deze maaier gestopt op een klein stukje gazon puin. Zelfs de kleinste tak of rock stopt deze maaier dood in zijn tracks. Dus, voordat het maaien, het is het beste als u door uw tuin en verwijder alle puin dat de messen kan vastlopen. Dit geldt ook voor onderhouden gazons: zich te ontdoen van alle stokken, stenen en andere voorwerpen in uw gras gaat maaien.

De Amerikaanse 1204-4 kunt uw gras te maaien zo kort 1/2 tot 1 3/4 inch. Echter, het aanpassen van de snij-level is moeilijker dan we willen voor de producten in deze categorie. U moet deel uitmaken van de maaier component uit elkaar te halen en manueel het blad hoogte aan te passen. Andere producten hebben gewoon een knop of hendel dat maakt het veel gemakkelijker aan te passen snijden niveaus – iets dat deze maaier hard nodig heeft.

Ook het vermelden waard is dat deze molen grasmaaier heeft de kortste garantieperiode van elk product dat we beoordeeld. Als er iets mis is met uw maaier binnen 90 dagen gaat, zal de garantie u bedekken. Als het breekt op dag 91, bent u pech.

De Amerikaanse grasmaaier Push grasmaaier is een fatsoenlijke reel maaier zo ver als het gaat. Het is eenvoudig te monteren, te gebruiken en op te slaan. Helaas is de nadelen bijna opwegen tegen de voordelen, vooral als u een groot grasveld of hebben toegestaan ​​uw gras bovenstaande vier inches om te groeien. Dus, terwijl het is gemakkelijk te gebruiken, het valt kort op belangrijke gebieden in onze review van de beste push grasmaaiers.