robot vacuüm – Miele Scout 2017

De Miele Scout RX1 robot stofzuiger is een van de meest grondige tapijt en reinigingsmiddelen voor harde oppervlakken u kunt vinden. Als je moe van luide, zware stofzuigers om uw rug gebroken te voelen zijn, dan is deze robotstofzuiger is een van de beste manieren om de volgende stap te zetten in een meer comfortabele manier om uw huis schoon.

Overzicht

Deze robot stofzuiger heeft een van de rustigste operatieve modes van elke robot vacuüm we hebben getest, het meten van slechts 56 dB. Hiermee kunt u over uw bedrijf gaan zonder het gevoel alsof je stille tijd wordt onderbroken, met name als je alleen maar een kleine ruimte die u wilt dat het schoon te maken.

Als je een huis met veel ruimte op de vloer en de noodzaak om grenzen te stellen voor de Miele Scout RX1 om alleen specifieke gebieden schoon te maken, dan is het vereist meer van een leidende hand. Er zijn geen virtuele muren om het op zijn plaats te houden, en de magnetische marker is kort en niet meer dan de moeite waard van de ruimte een kleine deur te dekken. U kunt ter plekke schoonmaken functie gebruiken om te helpen houd het in kleinere ruimtes, maar het kan nog tegen het lijf lopen dingen of te ruim worden ingesteld binnen je grenzen te houden.

Miele Scout RX1 is een beetje zwaar op 12,2 pond, die de zwaarste voor robotstofzuiger we getest. Er is ook geen handgreep, zodat u de problemen op te slaan of te verplaatsen van de ene plek naar de andere zou kunnen hebben.

De robot stofzuiger presteerden het best toen het werd het oppakken van meer solide objecten, zoals kattenbakvulling en paneermeel, waardoor er bijna niemand achter. Het had een ruwere tijd grondig schoonmaken thinner materie, zoals haar huisdier.

Toen we bestelden de Miele Scout RX1, moesten we het eerste model terug te sturen, omdat zij weigerde om te beginnen nadat het werd geladen, en we kregen te horen dat door een vertegenwoordiger van het bedrijf, dat we het naar een service center zou kunnen brengen voor reparaties. Als je in deze situatie draaien, dan is de robot stofzuiger heeft een garantie van twee jaar, dat is twee keer zo lang als vele andere stofzuigers. Er is ook een online handleiding, hoewel er geen tutorials.

Met genoeg kracht om schoon te maken zware knoeit met weinig ruis, kan de Miele Scout RX1 ruimen rommel binnen een klein gebied goed. Er zijn een aantal tekortkomingen in zijn vermogen om te blijven binnen de grenzen, maar het heeft genoeg kracht om uw huis te kijken schoner te maken in een korte periode van tijd.