stappentellers – Yamax Macht Walker 2017

Het bijhouden van je stappen gedurende de dag krijgt u een goed beeld van uw activiteit niveau. Specialisten overwegen een persoon die beslaat 10.000 stappen per dag actief te zijn, maar het leven kan krijgen in de manier van die extra lopen. Stappentellers zijn de beste manier om uw stap doel te bereiken, maar de nauwkeurigheid is vaak een probleem met deze apparaten. Neder-end stap tellers kunnen dan rekenen, onder tellen of tellen bewegingen die geen stappen zijn.

Tracking & Recording

De Yamax macht Walker EX-510 wint onze Top Tien beoordelingen Silver Award voor zijn scherpe nauwkeurigheid en het geheugen. De tri-axis accelerometer sensor en 11-stap filter geven de Yamax Macht Walker een 98 procent nauwkeurigheid. Maar accurate tellingen zijn nog handiger als de pedometer hen registreert, zodat je voortgang in de tijd kunnen zien. The Power Walker bespaart 30 dagen van specifieke data en weken van meer algemene, verzamelde gegevens.

Rekenfouten is een veelvoorkomend probleem met stappentellers. Om dit te voorkomen, de Yamax Macht Walker heeft een 11-stap-filter. The Power Walker begint te tellen stappen na uw bereik de 11e stap. Dus helaas (of gelukkig), zal reizen naar de koelkast niet mee. We houden van deze functie, want het dient als een grote motivator om langere wandelingen vaker.

Net als iedereen heeft verschillende fitness-doelen, iedereen heeft een ander lichaam type. De Yamax macht Walker kunt u uw gewicht en paslengte in te voeren om uw calorieverbruik te waarborgen en aerobic stappen zijn correct. Wees gewaarschuwd, echter, dat het maximale gewicht dat je kunt invoeren is 264 pond. U krijgt toegang tot informatie over calorieën, vet verbranden, de afstand en je stappen tot 999.000 over een periode van 30 dagen. Records van uw opgebouwde gegevens duren tot 30 weken.

De opvallende kenmerk van de Yamax Macht Walker EX-510 is zijn precisie en nauwkeurigheid. In tegenstelling tot traditionele slinger stappentellers, de tri-as systeem werkt in alle posities. Deze driedimensionale accelerometer sensor produceert een elektrische puls in reactie op de beweging van je heupen als je loopt. U kunt de Yamax Macht Walker in uw zak of tas en krijg een nauwkeurige lezing, ongeacht de positie van de stappenteller.

Draagbaarheid is een cruciale functie aan een stappenteller. Als uw stappenteller onhandig voelt of interfereert met uw activiteit, heb je minder kans om het te gebruiken en neem je stappen. De Yamax Macht Walker is klein genoeg om gemakkelijk in een broekzak of tas.

Basis kenmerken

Het bijhouden van elke dag’s activiteiten is de beste manier om uw conditie voortgang te bewaken. Uw dagelijkse telling wordt automatisch gereset om middernacht elke nacht, maar Yamax registreert je stats voor maximaal 30 dagen. We zijn teleurgesteld dat er geen opties voor toegang tot uw statistieken via een telefoon-app of een computerprogramma, maar de lange geheugen en eenvoudige interface maken dit eenvoudig te negeren.

Wij willen het ontwerp voor Yamax Macht Walker EX-510, want het is zoet en eenvoudig. Een gewicht van slechts 0,85 ounces en afmetingen van slechts 3 duim breed, het is licht en gemakkelijk draagbaar. Zijn eenvoudige rechthoekige vorm betekent dat het zal keurig in uw zak of tas past zonder het gevoel volumineus.

Slechts drie knoppen bezetten de interface, samen met een uitgebreide digitale scherm om uw nummers weer te geven. De digitale LCD-display geeft stappen, calorieën en vet verbrand. U kunt toegang tot andere statistieken, zoals afstand, paslengte en tijd met de Mode-knop. Het scherm maakt informatie gemakkelijk te lezen, maar er is geen backlight.

De Yamax macht Walker batterij behoort tot een jaar zonder de noodzaak voor het laden of vervangen. Om energie te besparen, de automatische slaapstand treedt in werking wanneer de Power-Walker niet in gebruik is.

In het geval dat u vragen heeft over deze digitale stappenteller hebt, hoe Yamax website staat vol met contactgegevens voor Japanse en Amerikaanse locaties. U kunt telefoonnummers, faxnummers e-mailadressen vermeld voor Yamax In het geval dat je je fysiek exemplaar te verliezen van de gebruiksaanwijzing, een downloadbare handleiding is beschikbaar in het Engels en Spaans.

De Yamax macht Walker telt stappen, afstand en verbrande calorieën felle nauwkeurigheid. Het bijhouden van functies, zoals de 11-stap-filter verhoogt de nauwkeurigheid, terwijl de tri-axis sensor maakt het wearable in elke positie. We denken dat de grote scherm en groot-print knoppen maken dit een van de beste stappentellers voor senioren en het uitoefenen van beginners. Zijn eenvoudige ontwerp maakt het gemakkelijk te gebruiken en motiverend voor allerlei activiteiten.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht